•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn

Over IVOL


IVOL staat voor Internet Verkoop Organisatie Luyendijk. IVOL exploiteert diverse gespecialiseerde webwinkels in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Engeland en Frankrijk. Wij hebben een zeer ruim assortiment met onder andere auto accessoires en onderdelen, rubbermatten, deurmatten, trapmatten, trapleuningen, bureaustoelen, laptopkarren en grindmatten. IVOL breidt continu uit met nieuwe webwinkels en nieuwe productcategorieën. Hieronder geven wij een stukje bedrijfshistorie weer en kunt u lezen over de meest recente ontwikkelingen.


1992 tot 2007
IVOL (toen nog Brink's High Tech Parts) is een groothandel in auto accessoires en tapijt, zoals deurmatten en trapmatten.


IVOL logo2008 tot 2012
De eerste webwinkel is in 2008 gestart en sindsdien hebben wij het aantal webwinkels steeds verder uitgebreid. In juni 2012 staat de teller op 20 webwinkels en dit aantal loopt in de daarop volgende jaren verder op.

Vanaf het moment dat IVOL startte met online webwinkels hebben we logo's gevoerd. In 2012 waren onze webshops en het logo toe aan vernieuwing. We hebben toen een nieuwe huisstijl ingevoerd waar wij tot op de dag van vandaag erg trots op zijn!


2012 tot 2014
De teller staat op 45 webshops in Nederland, 10 webshops in Duitsland en 5 in Engeland. Tevens zijn we vanaf 2013 te vinden op allerlei social media kanalen zoals Facebook, Twitter en Youtube. Op Youtube presenteren we een deel van ons assortiment en geven we uitleg over het gebruik ervan.


2016
IVOL groeit flink door, intussen zijn er 114 webshops verdeeld over de landen Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Engeland en Frankrijk. In het buitenland heten de shops Vivol, wat staat voor Verenigde Internet Verkoop Organisatie Luyendijk.

Op 25 juli 2016 hebben we ons nieuwe bedrijfspand betrokken op industrieterrein Habraken nabij Eindhoven Airport. Dit pand is ruim 2 keer zo groot als het oude pand. Vooral de nieuwe loading doc's bevallen goed en besparen veel tijd met laden en lossen van containers en vrachtwagens. Ook de nieuwe kantine met voetbaltafel en air-hockey tafel valt in de smaak bij het IVOL team!


2017
IVOL neemt snowsportshop.nl over en vanaf het seizoen van september 2017 zal IVOL snowboards, boots, bindingen, helmen en accessoires verkopen. Daarnaast zijn we gestart met de verkoop van professionele kappersstoelen en barber chairs.

IVOL-pand